Ny ansettelse i NDF

Martin Breen har blitt ansatt som utdanningsansvarlig i Norges Dykkeforbund. Dette er en 50% prosjektstilling med start fra 1. august, med varighet ett år.Dykketinget i 2018 ga klare føringer for at man ønsker mer fokus på vedlikehold og oppdatering av materiell innen utdanning. Dykkeforbundet ønsker også å være en pådriver i nordisk samarbeid. Dette vil være oppgaver Martin Breen skal ha ansvar for når han nå starter i ny jobb.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet og håper å være en god ressurs for NDF, klubbene, instruktørene og dykkerne. Jeg vil bidra til bedre kurs, bedre læremateriell og trygg dykking. Det skal være bærekraftig, morsomt, spennende og gøy å dykke, ta kurs innen dykking og ikke minst holde kurs innen dykking, sier Breen.

Breen vil samtidig fortsette som dykkelærer på Risøy Folkehøyskole. Han vil fortsatt være bosatt på Gjeving i Tvedestrand og jobbe derifra. Martin har dykket siden 2003, og har vært instruktør siden 2005. Han er utdannet CMAS trestjernersinstruktør. Han har vært leder for Teknisk komite i Norge.

Breen er også aktiv i CMAS Technical Committee med ansvar for å utvikle e-læringsplattformen som skal tas i bruk.

Vi ønsker Martin velkommen på laget![Tilbake]

 Makeweb CMS