NS3 i undervannsrugby

Akkaren Sportsdykkerklubb ønsker velkommen NS3 2019!
Les mer »

Veien til junior VM i undervannsrugby

Nå er det kun noen dager til vi sitter på flyet til Tyskland. For trenerne startet reisen til VM i juni 2017, da vi tok over ansvaret for et ungt lag med høye ambisjoner.  
Les mer »

Oppsummering av NS 2 i Ålesund

Lørdag 3 november hadde Ålesund Sportsdykkerklubb gleden av å arrangere andre runde i norgesserien 2018/19. Til denne runden var det 8 herrelag, 3 damelag og 3 juniorlag.Arkivbilde: Runde E. Haldorsen
Les mer »

Kampoppsett NS 2 i Ålesund

Andre runde av Norgesserien i undervannsrugby er lagt til Ålesund 3. - 4. november. Kampoppsettet er klart! Foto: Rune E. Haldorsen.
Les mer »

Junior VM i undervannsrugby

I november 2018 arrangeres junior VM i undervannsrugby i Tyskland. Norges tropper til mesterskapet er nå tatt ut. Foto: Rune Edvin Haldorsen.  
Les mer »

NS 2 i undervannsrugby

Ålesund Sportsdykkerklubb ønsker velkommen NS 2 2018!Foto: Rune E. Haldorsen
Les mer »

Kampoppsett NS 1 i Bergen

Første runde av Norgesserien i undervannsrugby er lagt til Bergen og ADO Arena 22. - 23. september. Kampoppsettet er klart! Foto: Rune E. Haldorsen.
Les mer »

NS1 i undervannsrugby

Første runde! BSI Boblen ønsker velkommen til NS1 i undervannsrugby, 22. - 23. september i Bergen. Foto: Rune Edvin Haldorsen.
Les mer »

NM i undervannsrugby 2018

Ålesund Sportsdykkerklubb hadde gleden av å arrangere årets NM som en avslutning på sesongen 2017/18. 10 spente lag med ulike ambisjoner kom til byen. Noen ønsker seg edle metaller. Andre håper på videre utvikling av sine lag. Felles for de alle er at de gjennom fire serierunder har kvalifisert seg til NM.
Les mer »

Kampoppsett NM 2018

Årets NM arrangeres i Ålesund 19.-20. mai. Kampoppsettet ble oppdatert 16. mai. 
Les mer »

 Makeweb CMS