Hva kan NDF tilby?

Ønsker klubben din å bli opptatt som medlem av NDF? Som medlemsklubb i Norges Dykkeforbund (NDF) vil dere bli en del av den organiserte klubbdykkingen i Norge, og får ta del i de mulighetene og fordelene det fører med seg. Alt dette for 65 kroner per klubbmedlem!


Klubbtilbud på båtførerprøven
Mangler du båtførerbevis kan du som medlem av NDF ta et kurs til båtførerprøven til en halv pris. Hele kurset tas på nett, og du får tilgang i 12 måneder. Rabattkode er sendt til alle medlemsklubbene. Ta kontakt med klubben din for å få rabattkoden som gir deg 50% rabatt.
båtførerkurset.no


Gassavtale med Praxair
NDF har inngått en fordelaktig leveranseavtale med Praxair. Avtalen er tilgjengelig for klubber og dykkeskoler med avtale.
Mer om avtalen


Gratis barneidrettsforsikring
Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.
Les mer


Idrettsbilen fra Hertz
NIF har Hertz Bilutleie som offisiell leverandør av leiebiltjenester. Avtalen er gjort gjeldene for alle særforbund, klubber og idrettslag i Norge. Avtalen kan også benyttes ved private leieforhold.
Les mer


Idrettspriser hos SAS

Spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger.
Link til SAS sportspriser


Idrettspriser hos Nordic choice
Norges Dykkeforbund har tegnet avtale med Nordic Choice som hovedsamarbeidspartner for hotelltjenester. Avtalen gjelder for Comfort Hotels, Clarion Collection Hotels, Quality Hotels, Quality Spa & Resport, Clarion Hotels.


NDF og alle våre klubber/medlemmer får gjennom denne avtalen sportspriser, samt en rabatt på hotellenes ordinære prisnivåer for individuelle reisende. Gjeldene rabatt for individuelle reisende er 15% for Comfort Hotels og Clarion Collection, og 20% på Quality og Clarion Hotels.
Gå til booking


Lokale aktivitetsmidler
Lokale aktivitetsmidler (LAM) er en grunnstøtte til medlemsbaserte lokale lag og foreninger. Midlene skal bidra til økt idrettsaktivitet, deltakelse og frivillighet. Det er arbeidet i det enkelte idrettslag for barn (6-12 år) og ungdom (13-19 år) som skal tilgodeses.
Les mer


Momsrefusjon
Dykkeklubbene kan gjennom medlemskapet i NDF søke om vare- og tjenestemomskompensasjon. Formålet med ordningen er å kompensere de kostnader som frivillige organisasjoner har til merverdiavgift ved kjøp av varer og tjenester.
Les mer


NDFs sikkerhetsfond
For å forebygge ulykker i forbindelse med dykking er det opprettet et fond - NDFs Sikkerhetsfond. Tanken bak fondet er at dersom dykkeren ikke kvier seg for lenge med å droppe vektbelte eller vekter integrert i vest, kan ulykke unngås.
Les mer


Organisasjonsutvikling for klubben
Norges Dykkeforbund har fokus på utvikling og vekst i dykkeklubbene og tilbyr klubbutviklingsprosessen til alle klubber.
Les mer


Ryddeaksjoner
Mulighet for å delta: Norges Dykkeforbund har mottatt 9 millioner i gave fra Sparebankstiftelsen DNB. Pengene skal gå til dykkerutstyr, -aktiviteter og til ryddeutstyr for å fjerne søppel under vann. Omfanget av marin forsøpling er alvorlig og hurtig voksende, og mange av NDFs klubber har årlige ryddeaksjoner under vann. Med gaven fra Sparebankstiftelsen DNB vil flere klubber stå rustet til å gjøre slike ryddeaksjoner i framtida.
Les mer


Scandic hotellene
Scandic er idrettens leverandør av hotell- og konferansetjenester. NDFs avtalenummer D000025227 må oppgis ved bestillinger og kan benyttes ved singelbookinger på nett.

Man legger inn dette nr. under «bookingkode» og vil da få frem NDFs priser på www.scandichotels.com


Spillemidler til utstyr
Tilskuddsordningen ”Spillemidler til utstyr” har eksistert siden 2003, og til sammen har dykkeklubbene fått over ni millioner kroner gjennom denne ordningen. Gjennom denne ordningen kan klubben få tilbakebetalt innen 33% av innkjøpsprisen på båt, motor, kompressor og annet viktig utstyr.
Les mer


Støtte til barne- og ungdomsarbeid
Har klubben prosjekter som retter seg mot barn og unge? NDF fordeler midler til barne- og ungdomsarbeid gjennom sin "Ungdomsavdeling i klubb" satsing. Ta kontakt med NDF hvis du ønsker å vite mer!


Telenor Maritim radio
NDF har en rabattavtale med Telenor Maritim radio. 
Les mer


Tilbud om klubbforsikring
Sammen med NIF har If utviklet en egen klubbforsikring. Klubbforsikringen inneholder de viktigste forsikringene en idrettsklubb trenger.
Les mer


Tilbud på oksygenkoffert og redningsgrind fra Dacon AS
NDF klubber får tilbud på oksygenkoffert og redningsgrind. Begge deler kan delfinansieres gjennom "Spillemidler til utstyr".


Utdanning i egen klubb
Medlemsklubber kan tegne skoleavtale med NDF og utdanne CMAS-dykkere i egen klubb. Har klubben spørsmål rundt dette, ta kontakt!

Tips en venn

 Makeweb CMS